Preskočiť na hlavný obsah
Táto stránka je vo vývoji. Predpokladané spustenie je 30.9.2024
SK

Doména gov.sk je oficiálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej moci Slovenskej republiky. Oficiálne stránky využívajú najmä doménu gov.sk. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

Táto stránka je vo vývoji. Predpokladané spustenie je 30.9.2024

  1. Domov
  2. Vyhlásenie o prístupnosti

Vyhlásenie o prístupnosti

Výskumná a inovačná autorita za záujem zabezpečiť zabezpečiť prístupnosť webového sídla https://vvi.gov.sk v súlade so zákonom č. 95/2019 Z. z. o informačných technológiách vo verejnej správe a v súlade s normami WCAG 2.1 (Web Content Accessibility Guidelines) na úrovni AA.

Toto vyhlásenie o prístupnosti sa vzťahuje na webové sídlo https://vvi.gov.sk.

Stav súladu

Táto webová stránka je čiastočne v súlade so zákonom č. 95/2019 Z. z. a normami WCAG 2.1 na úrovni AA z dôvodu nižšie uvedených nevyhovujúcich prvkov.

Neprístupný obsah

Niektoré časti webovej stránky nie sú plne prístupné z dôvodu:

  1. Obrázky a grafické prvky: Nie všetky obrázky na stránke majú alternatívne texty, ktoré by poskytovali informácie o ich obsahu pre používateľov s postihnutím zraku.
  2. Navigácia a rozloženie: V určitých častiach môže byť navigácia zložitá pre používateľov, ktorí používajú asistívne technológie, ako sú čítačky obrazovky.

Vypracovanie vyhlásenia o prístupnosti

Toto vyhlásenie bolo vypracované dňa 27.8.2024.

Vyhodnotenie súladu webového sídla s požiadavkami zákona č. 95/2019 Z. z. o informačných technológiách vo verejnej správe bolo vykonané samohodnotením.

Spätná väzba a kontaktné informácie

Ak máte akékoľvek problémy s prístupnosťou tejto webovej stránky alebo potrebujete informácie vo formáte, ktorý je pre vás dostupný, kontaktujte nás:

Postupy presadzovania práva

V prípade neuspokojivých odpovedí na podnety alebo žiadosti zaslané v rámci spätnej väzby subjektu verejného sektora v súlade s čl. 7 ods. 1 písm. b) smernice Európskeho parlamentu 2016/2102 sa môžete obrátiť v rámci vynucovacieho konania na subjekt poverený presadzovaním Smernice, ktorým je Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Slovenskej republiky a informatizáciu na e-mailovej adrese: standard@mirri.gov.sk